Valea Jiului. Un minor a ajuns la spital dupa ce a fost acrosat de o masina

           Ieri  în jurul orei 16:10, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată telefonic de către personalul medical din cadrul U.P.U. Vulcan, despre faptul că la serviciul de urgență se află un minor care susține că a fost acroșat de un autoturism, în urmă cu aproximativ două ore.

ambulanta-salvare-112-794x478

 Politistii s-au  deplasat la fața locului , stabilind  faptul că un bărbat în vârstă de 48 ani, din municipiul Lupeni,care  conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din Vulcan, direcția de mers Vulcan – Lupeni,  a acroșat minorul în vârstă de 8 ani, nesupravegheat,  traversand strada în fugă, fără să se asigure.

 „Conducătorul auto a fost identificat la domiciliu, în jurul orei 18:00, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Soferului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului rutier”, au declarat reprezentantii IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’17448′]