Acuze grave de hărţuiri şi intimidări la adresa ANT!

              Un om de afaceri din Petroşani, care derulează afaceri şi pe Litoralul românesc, reclamă presiunile inimaginabile la care susţine că este supus sistematic.

Raj Tunaru, administratorul SC Parângul SA, firmă care deţine Complex Amfiteatru Belvedere din Staţiunea Neptun Olimp, este de părere că, ceea ce se întâmplă în ultma perioadă este “un program de hărţuire şi intimidare extrem de grav”. Totul a plecat de la două controale, unul după altul, la diferențe de timp extrem de mici, ale Agenţiei Naţionale pentru Turism.

hotel

“Astazi, 13 August 2015, Unitatea noastra a fost controlata de ANT in colaborare cu ANPC, impreuna cu politicienii care sunt platiti din banii pe care Societatea noastra cat si alte Societati ce administreaza active pe Litoralul Romanesc, ii aduc in ritm sustinut bugetului local si central, an de an. Dorim sa precizam ca la aceasta actiune Comisia de Control a fost „ajutata” premeditat de 5-6 televiziuni prezente la apel. Anterior acestui eveniment, in data de 09 August 2015 a avut loc in locatiile noastre un prim control ANT (Agentia Nationala de Turism) in urma caruia, dupa o inspectie amanuntita , au fost descoperite unele nereguli produse in timpul sezonului 2015 datorita traficului mare de turisti. In urma acestei inspectii, societatea noastra a fost amendata de catre ANT la acea data, punandu-se totodata de catre cei doi inspectori conform legii, termeni de rezolvare a problemelor constatate de 7 zile, respectiv 90 zile. Mai mult de atat, tot pe data de 09.08.2015 a fost intocmita de catre inspectorii ANT,  Nota de Clasificare de catre ANPT, Directia Generala de Control si Autorizare in Turism, ce atestea Clasificarea Complexului nostru (Hotel Belvedere – Hotel Amfiteatru) la 2 stele.  Pe data de 13 Agust dupa doar 3 zile, o alta comisie acompaniata de aceasta data de persoane cu inalte functii politice vine sa retraga clasificarea aceluiasi Complex in urma unui control abuziv.

Realizand ca inspectorii si politicienii ANT / ANPC au facut acest control la comanda politica si comit abuzuri in serviciu sustinute, intimidare si hratuire, vizitandu-ne la cateva zile de primul control astfel incat sa nu avem timpul necesar pentru remedierea problemelor stabilite dupa prima inspectie, am luat ca prima actiune de moment in a nu lasa Echipele de filmare ale presei locale si nationale sa intre si sa filmeze in activele noastre.  Mentionam totodata ca presa prezenta la acest control nu a prezentat nici un fel de acreditare in nici un moment niciunui angajat al nostru, ba mai mult a incercat sa intre si sa filmeze abuziv in locatiile noastre, refuzand sa parasesasca domeniul privat chiar si dupa ce am chemat echipele de protectie ale Complexului. De asemenea dorim sa precizam faptul ca in tot acest timp, in nici un moment echipa noastra nu a obstructionat desfasurarea Controlului condus de Inspectorii ANT si ANPC.  In concluzie dorim sa va intrebam pe dumneavoastra, stimati turisti, daca cumva nu vi se pare ca totul a fost programat si face parte dintr-un program de hartuire si intimidare extrem de grava”, a precizat Alexandru Raj Tunaru, într-o postare pe o reţea de socializare.

[slideshow_deploy id=’17636′]