Cupa României. Şoimul Băiţa – Pandurii II Tg Jiu 1-4

După ce a eliminat, în rundele anterioare, pe FC Hunedoara şi Perfomanţa Ighiu,  Şoimul Băiţa a fost eliminată din Cupa Romîniei de gorjenii de la Pandurii II Tg Jiu.

SoimulBaita1-640x414Meciul, disputat la Crăciuneşti, a contat pentru turul al III-lea al competiţiei şi s-a dovedit unul spectaculos, cu multe goluri şi faze de poartă.

Scorul final indica 1-4 în favoarea gazdelor, însă diferenţa nu a fost atât de mare şi în teren. La pauză echipele au intrat la vestiare cu acelaşi scor 1-1, după două penalty-uri transformate fără emoţii de ambele părţi. La revenirea de la vestiare oltenii, ceva mai prezenţi în joc, au trecut în avantaj profitând de o nouă lovitură de pedeapsă şi, până la finalul partidei, tot aceştia au mai marcat de două ori, asigurându-şi astfel prezenţa în noua fază a competiţiei.

Scor fina Şoimul Băiţa – Pandurii II Tg Jiu 1-4, iar Băiţa părăseşte competiţia, însă nu cu capul plecat, ci cu onoare, întrucât echipa a practicat un joc frumos de-a lungul întregii competiţii. 

 

[slideshow_deploy id=’19658′]