13 pentru insolvenţa CEH!

              Nu mai puţin de 13 societăţi comerciale din întreaga ţară cer instanţei insolvenţa Complexului Energetic Hunedoara, din cauza datoriilor acumulate.

ceh2

 

Dosarul, înregistrat în data de 8 aprilie, se află pe rolul Tribunalului Hunedoara şi are termen în data de 3 septembrie.  Magistraţii hunedoreni sunt cei care au cuplat cererile într-un singur dosar, după ce pe rolul instantei au ajuns, rand pe rand, tot mai multe solicitări privind declararea insolveţei Complexului Energetic Hunedoara. Numărul creditorilor s-a mărit de la o lună la alta, ajungând acum la fix 13. Firmele care cer, prin reprezentanţii lor, insolvenţa companiei energetice sunt Romlink Invest SRL, Instal Comimpex 2006, Arteca Jilava, Boștină și Asociații SPRL, Delta Plus Trading, Meridian Electro Construct, Brenntag SRL și Ureserv erau firmele care ceruseră insovența CEH până în luna iunie. La momentul august, în dosar au mai apărut Upsrom Industry Târgu Jiu, Grupul Industrial Electrocontact SA Botoșani, Foretex Food Distribution, Telecerna și Upsrom Petroșani, prin lichidatorul judiciar.

Situaţia Complexului Energetic Hunedoara este aproape fără scăpare. Pe rolul instanţelor mai sunt o serie de procese în care CEH este chemat în instanţă pentru datorii comerciale, aşa încât oricând entitatea enregetică se poate trezi din nou cu conturile blocate, cum s-a mai întâmplat şi până acum.

 

[slideshow_deploy id=’19658′]