Fotbal în Valea Jiului

 

               De la Est la Vest, toate reprezentantele Văii Jiului s-au aliniat la startul noii ediţii a campionatului judeţean de fotbal.

Deşi situaţia financiară a fotbalului dintre Jiuri este departe una precară totuşi, niciuna dintre echipe nu şi-a anunţat retragerea din competiţie, ba chiar mai mult, din Valea Jiului se anunţă două pretendente trofeul competiţiei.De la Uricani până la Petrila ceva probleme se întâlnesc în curtea Jiului, aici se pare că greutăţile sunt tot mai mari, însă antrenorii şi oficialii clubului nu lasă flacăra alb-neagră să se stingă.

fotbal

Dincolo de probelemele materiale, există şi probleme de lot în curtea unor echipe. Astfel, Hercules Lupeni, vicecampioana sezonului trecut, va fi nevoită să apeleze la juniori, deoarece o parte dintre jucători de bază ai lui Dan Voicu şi-au anunţat plecarea de la echipă, printre ei şi Andrei Crişan, acum la Retezatul Haţeg.

Aceeaşi problemă o are şi Aurel Moldovan, la Petrila, unde mai mulţi titulari ai sezonului trecut sunt plecaţi la muncă în străinătate, însă toţi şi-au anunţat revenirea la lot, imediat după ce se vor întoarce acasă.

La Vulcan se pare că este ceva mai multă linişte, din spusele preşedintelui Viluţ Oltean, se pare că aici nu sunt probleme de efectiv, însă şi vulcănenii rulează juniori la echipa mare, mizând pe ajutorul acestora în caz de necesitate.

Depăşind toate aceste obstacole, Valea Jiului dă campionatului judeţean de fotbal 5 echipe a căror prezenţă în competiţie a devenit demult o tradiţie.

 

[slideshow_deploy id=’19657′]