Imposibilul făcut posibil de Ştiinţa Petroşani

Meci de zile mari reuşit de rugbyştii din dealul Institutului.Ştiinţa Petroşani a câştigat meciul din deplasare, jucat pe stadionul Tineretului din Iaşi.

rugby-iasi-petrosani7Puţini erau cei care sperau într-o victorie a petroşenenilor în faţa celor de la CS Politehnica Unirea Iaşi, ocupanta locului 3 înaintea partidei cu Ştiinţa.

Într-o deplasare care părea imposibilă pentru elevii lui Daniel Ivan, noul antrenor al Ştiinţei, aceştia au reuşit o victorie suprinzătoare reuşind 3 eseuri, 2 transformări şi o lovitură de pedeapsă în faţa ieşenilor.

A fost un meci greu în care victoria Ştiinţei a venit la o dferenţa mică de scor, ieşenii reuşind şi ei 3 eseuri şi două transformări.

Evoluţia scorului, în disputa dintre cele două echipe, a fost următoarea: 5-0 (Petronel Ionescu – eseu în min. 6), 5-3 (Dandea – lovitură de pedeapsă în min. 12), 5-8 (Alex Dan – eseu în min. 23), 12-8 (Pîslaru – eseu şi Plai – transformare în min. 38), 19-8 (Cremeniţchi – eseu şi Plai – transformare în min. 47), 19-15 (Dan – eseu şi Dandea – transformare în min. 64), 19-22 (Dandea – eseu şi transformare în min. 68).

Cu scorul final de 19-22 în favoarea petroşenenilor, Ştiinţa urcă până pe locul 8 în clasament, în timp ce CS Politehnica Unirea Iaşi, coboară până pe locul 4.

 

[slideshow_deploy id=’20328′]