Gigi Mulţescu alături de Jiul Petroşani

Susţinători de lux, sâmbătă la Petroşani, pe stadionul Jiul.

Veniţi să susţină echipa, dar şi pentru a vedea in ce situaţie se prezintă clubul, două foste glorii al Jiului Petroşani, Gigi Mulţescu şi Dumitru Marcu, au fost alături de elevii lui Cosmin Kanduth în meciul disputat în compania Aurului Certej.

Multescu

Mulţescu este unul dintre oamenii care nu au uitat niciodată de Jiul şi mereu şi-a întors faţa către echipă, de cele mai multe ori când echipa se afla într-o situaţie grea.

Pe o vreme toridă, tinerii fotbalişti ai Jiului au pierdut în faţa, mai experimentatei, Aurul Certej cu scorul de 0-3. Au fost necesare mai multe pauze de hidratare, cam 5 la număr, pentru jucătorii celor două echipe.

În condiţii destul de grele de joc, terenul fiind şi el un adversar, cei care s-au evidenţiat prin joc au fost jiuliştii.

Vlad Alexandru, Ionică, revenit la Jiul, Stoica, Roşianu şi Oroles sunt cei în jurul cărora se pot pune bazele unei echipe solide la Petroşani, tinerii fotbalişti fiind abia la începutul carierei pentru Jiul Petroşani.

jiu

Chiar dacă au pierdut în faţa Certejului, nucleul solid al echipei se formează şi într-un timp scurt vom vedea din nou fotbal de calitate în curtea Jiului, cea mai iubită echipă din Valea Jiului.

 

[slideshow_deploy id=’17454′]



(Următoarea știre) »