Edilii din Lupeni vor să închirieze oameni care să deservească telegondola

 

    După ce reprezentanţii firmei care deserveau telegondola din Straja au dat în judecată municipalitatea din Lupeni, pe motiv că nu s-au achitat salariile personalului deservent, acum edilii vor să închirieze oameni. Nu cu ora, ci cu luna!

8194580839_ea082b44a3

Proiectul se află pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local ce se va desfăşura astăzi la Lupeni şi este iniţiat de viceprimarul urbei, Cornel Lungan. Potrivit proiectului, ar trebui să fie organizată licitaţie publică pentru “închirierea personalului necesar în vederea punerii în funcţiune a domeniului schiabil Straja – Lupeni”. Asta în condiţiile în care, la Lupeni, există, în cadrul aparatului administrativ, un serviciu înfiinţat tocmai ca să se ocupe de domeniul schiabil Straja, dar care, evident, nu funcţionează!

În total, municipalitatea din Lupeni ar avea nevoie de vreo 30 de persoane pentru Straja, care – conform referatului de specialitate – să deservească sistemul Ski Data, respectiv emiterea cartelelor de acces la instalațiile de transport pe cablu și încasarea veniturilor aferente, precum şi pentru prestarea serviciilor de întreținere și deservire a instalațiilor deţinute.

Edilii ar vrea să închirieze personalul pentru pe perioadă de 6 luni, pentru care sunt dispuşi să cheltuiască peste 700.000 de lei.

[slideshow_deploy id=’17450′]