Achizitiile publice in CJ Hunedoara, supuse unor reguli noi

   Astfel , luni , 31 august, in sedinta Consiliului Judetean Hunedoara, s-au aprobat normele  procedurale interne , in ceea ce priveste achizitiile directe de  servicii,bunuri, şi lucrări, atât în ceea ce priveşte administraţia judeţeană, cât şi instituţiile aflate în subordinea Consiliului Judetean Hunedoara. 

adrian-david-e1436368341180

Presedintele Consiliului Judetean, Adrian David, declara ca acest set de masuri, este predestinat sa inlature anumite suspiciuni, in ceea ce priveste achizitiile publice.

“Eu sunt convins că aşa asigurăm principiul transparenţei la nivelul achiziţiilor şi publicităţii la nivelul Consiliului Judeţean şi la nivelul instituţiilor din subordine. Fiecare agent economic va şti în orice moment despre intenţia de achiziţie. Până acum se făcea un studiu de piaţă format din 4 oferte şi nu cred că aşa acoperim o plajă suficientă. Dar dacă aşa cere legea, aşa s-a făcut. Sunt convins că putem fi mai buni şi mai deschişi la colaborare şi cred că, în acest fel, nu o să mai discutăm despre achiziţiile între prieteni”, declară Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara

[slideshow_deploy id=’19869′]