Pus sub urmărire penală de DNA/ Cornel Resmeriţă mai vrea o dată la Primărie

    Chiar dacă este pus sub urmărire penală de DNA pentru fapte de corupţie, primarul în exerciţiu al Lupeniului, Cornel Resmeriţă, mai vrea o dată la primărie.

cornel-resmerita-e1422893137381-680x365

 

În ciuda listei care cuprindea trei propuneri ale Organizaţiei PSD Lupeni pentru candidaturile la funcţia de primar, pe care numele actualului edil nu se regăsea, Cornel Resmeriţă ar fi semnat şi trimis o adresă organizaţiei judeţene a social – democraţilor în care îşi anunţa candidatura.

Primarul municipiului Lupeni este cercetat într-un dosar de corupţie, disjuns de procurorii DNA din celebrul dosar „Gala Bute”, după ce ar fi primit „cu dedicaţie” fonduri de la MDRT, condus de Elena Udrea, pe care le-a direcţionat către Termogaz Company în baza unui contract supraevaluat. Lui Cornel Resmeriţă i se impută un prejudiciu de peste 2,5 milioane de lei.

A fost suspendat din funcţie pe perioada în care s-a aflat în arest preventiv, arest la domiciliu sau control judiciar, dar s-a întors la Primărie odată ce s-a ridicat interdicţia de a exercita funcţii adminstrative prin măsurile impuse de controlul judiciar.

[slideshow_deploy id=’17450′]