Luni începe Proiectul “Tineri pentru județul Hunedoara”

niloranProiectul “Tineri pentru județul Hunedoara”, implementat de Asociația “Niloran”, în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara, debutează luni, 21 septembrie 2015.

În cadrul proiectului, peste 300 de elevi de la majoritatea liceelor din Valea Jiului vor învăța ce înseamnă participarea publică și care sunt instrumentele acesteia, iar la final își vor putea identifica un rol pe care pot să-l joace în comunitatea locală, putând astfel să-și dezvolte o carieră. Proiectul se derulează prin intermediul unui maraton de 10 training-uri având ca subiect participarea publică.

De asemenea, în cadrul proiectului, tinerii vor avea ocazia să discute cu lideri ai județului Hunedoara și să înțeleagă ce înseamnă pozițiile pe care aceștia le ocupă în forurile de conducere ale acestuia.

”Proiectul “Tineri pentru județul Hunedoara” a apărut din nevoia de a-i aduce pe tineri mai aproape de comunitatea județeană din care fac parte și a-i determina să participe activ la viața acesteia, dezvoltându-le astfel competențele”, spune jurnalistul Nicu Tașcă, președintele Asociației Niloran.

[slideshow_deploy id=’17448′]