CEH ar putea fi lichidat!

Lichidarea Complexului Energetic Hunedoara este o posibilitate. O recunosc deschis sindicaliştii, care joi s-au întâlnit cu noul director al CEH, Emil Floruţ.

ceh

 

„Noul director general al CEH a participat astăzi timp de trei ore la o întâlnire informală alături de Sindicatul Muntele. Toate variantele propuse pentru redresarea CEH depind de ce se va hotărî la Comisia Europeană. Perspectivele sunt însă foarte sumbre, lichidarea CEH fiind o posibilitate”, a precizat, după întâlnire, Cristian Istoc, vicepreşedintele Sindicatului “Muntele”, reprezentativ la nivelul CEH.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de Presa al CEH, întreaga echipă managerială a societăţii lucrează la elaborarea unui plan de restructurare organizaţională, funcţională şi de dezvoltare care va fi prezentat Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi al Mediului de Afaceri. Documentul urmează să fie susţinut în data de 24 octombrie la Bruxelles şi vizează măsuri de relansare a S. CEH-SA prin creşterea eficienţei, asigurarea securităţii locurilor de muncă, diversificarea activităţii şi introducerea elementelor de progres tehnologic.   De asemenea, se iniţiază demersuri în vederea constituirii unei societăţi al cărui obiect de activitate să fie transportul şi distribuţia agentului termic, în parteneriat cu administraţia publică locală. Această formă de organizare va permite accesarea de fonduri europene pentru reabilitarea reţelelor de transport şi distribuţie a agentului termic, demers pentru care S. CEH-SA este pregătită să ofere întreg sprijin logistic şi de know-how.

[slideshow_deploy id=’20328′]

 



(Următoarea știre) »