Autoturismul implicat în accidentul din Petroşani a fost găsit incendiat!

 

Maşina implicată în accidentul de joi seara din Petroşani, soldat cu o victimă, a fost găsită în zona Pui. Autoturismul era incendiat, dar oamenii legii sunt acum pe urmele celui care a lovit un om şi apoi a fugit de la locul faptei.

download

„Autoturismul care ar fi fost implicat în accident a fost găsit incendiat, în zona Pui.Identificarea autorului este în curs de stabilire. În acest moment este dosar penal în lucru, dar tot cu autor necunoscut”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. Potrivit unor informaţii, există indicii privind identitatea autorului, însă poliţiştii trebuie să mai stabilească cu exactitate unele aspecte.

Reamintim că joi seara un bărbat în vârstă de 47 de ani din Petroşani a ajuns seară la spital, după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Grav este că şoferul nici măcar nu a  coborât să vadă în ce stare este victima şi a  fugit de la locul faptei. Bărbatul încerca să traverseze strada, în zona Dacia din Petroşani când s-a produs accidentul. Autoturismul care circula pe banda a doua a încetinit când a sesizat intenţia acestuia, dar pietonul a  fost lovit de un alt autoturism, care venea pe banda întâi. Imediat cum va fi identificat, pe numele şoferului care a lovit pietonul iar mai apoi a părăsit locul faptei va fi constituit osar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

 

[slideshow_deploy id=’22083′]