Familiile de aur ale Petroșaniului premiate de autorități de Ziua Vârstnicilor

persoane-varstnice-petrosaniFamiliile din Petroșani care aniversează 50 și 60 de ani de căsnicie vor fi și în acest an premiate de autoritățile locale, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, care va fi celebrată la Petroșani în data de 3 octombrie.

“Anual, cu ocazia acestei zile, Primăria municipiului Petroșani organizeazã un eveniment dedicat veteranilor vieții de familie din comunitatea noastră. În cadrul acestui eveniment sunt premiate cuplurile care au împlinit cel puțin 50 de ani de la căsătorie, dar avem și familii pe care le sărbătorim pentru 60 de ani de căsnicie. Facem, de câțiva ani buni, acest gest față de respectabilele familii de aur ale Petroșaniului întrucât acestea, prin reușita și prin durata vieții lor de familie, sunt un model demn de urmat de către generațiile mai tinere”, apreciază Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Și în acest an, la evenimentul care va fi găzduit joi, 3 octombrie, la orele amiezii la sala de marmură a Primăriei din Petroșani, vor fi sărbătorite nu mai puțin de 30 de familii din localitate.

[slideshow_deploy id=’17636′]