Sărbătoare social-democrată la Uricani, de Ziua Vârstnicilor

psd1La Uricani, Ziua Internațională a Vârstnicilor a fost sărbătorită în cadrul unui eveniment special realizat e Organizația Pensionarilor PSD Uricani, cea mai numeroasă organizație politică locală din această localitate. Aproape 200 de pensionari din oraș, toți posesori cu convingere ai carnetului de partid emis de PSD au fost invitați de președintele organizației pensionarilor social-democrați, Gheorghe Clipici, la un simpozion dedicat vârstnicilor, dar și la o agapă împreună cu mai multe personalități publice locale.

Au fost alături de pensionarii social-democrați din Uricani, ca de fiecare dată, primarul Dănuț Buhăescu, viceprimarul Corneliu Braia (președintele PSD Uricani), consilierul județean Ion Hirghiduș, consilierii locali ai PSD de la Uricani, directorul EM Uricani, Pavel Dreghici Vasile, directorul Liceului Tehnologic, Vasile Pătrășcoiu, comandantul Poliției orașului Uricani, Ion Mureșan, precum și directorul Casei de Pensii Huneodara, Ion Toma.

psd4În discursul său adresat participanților la aceste eveniment, primarul orașului Uricani a accentuat importanța pe care o au pensionarii, oamenii din generația celor înțelepți, în general, în viața comunității locale. ”Vă asigur că, nu de puține ori, deciziile pe care eu ca primar și colegii mei din Consiliul local și din Primărie le luăm pentru bunul mers al vieții din orașul nostru, au la bază discuțiile mele cu pensionaii, sfaturile pe care le primesc de la dumneavoastră, motiv pentru care, o dată în plus, vreau să vă mulțumesc” , a spus Dănuț Buhăescu.

La rândul său, președintele PSD Uricani, Corneliu Braia spune că, în plan politic, rolul pensionarilor din Uricani în succesul social-democrației este unul decisiv. ”Pensionarii reprezintă o bună parte din puterea politică pe care o are astăzi PSD, iar PSD este partidul care nu-și uită obligațiile asumate în fața acestor oameni de încredere”, spune Braia.

psd15Sărbătoarea pensionarilor social-democrați de la Uricani s-a bucurat și de un moment emoționant prilejuit de înmânarea unor diplome de fidelitate pentru cei mai vârstnici dintre PSD-iștii Uricaniului. La 83 de ani de viață, Elisabeta Dobai a fost cinstită cu o diplomă de onoare din partea Organizației Naționale a Pensionarilor Social-Democrați (președinte Popa Ioan) și un cadou din partea colegilor de la PSD Uricani. De aceleași onoruri s-a bucurat și Gavrilă Mezsaros (81 de ani). ”Le mulțumesc din suflet acestor oameni care au fost alături de Partidul Social Democrat și care ne fac cinste în continuare. Îmi doresc ca implicarea lor în viața politică locală să fie un exemplu demn de urmat de noi toți”, a punctat Dănuț Buhăescu.

[slideshow_deploy id=’17450′]