Tragedie pe DN7/ Un microbuz si o utilitara implicate

Echipajele de pompieri, descarcerare şi prim-ajutor ale Detaşamentului din Deva şi ale Secţiei Ilia au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 6. Se anunţa un grav accident de circulaţie pe DN 7.

61506427

Pompierii au deplasat la locul impactului între o autoutilitară şi un microbuz de persoane ,2 autospeciale de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD şi 2 autospeciale complexe. Î

Ajunse la locul intervenţiei echipajele de pompieri au constatat că într-o autoutilitară se afla încarcerat şoferul, în vârstă de 20 de ani, probabil decedat pe loc în urma accidentului. Din microbuzul de persoane pompierii SMURD au asistat medical 10 persoane ranite . Dintre acestea doar o victimă este în stare gravă. Toţi răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Deva.

Menţionăm că bărbatul decedat este de origine maghiară în timp ce răniţii din microbuz sunt cetăţeni din Republica Moldova.

Operaţiunile de descarcerare, extragere a victimelor şi preluare a acestora de ambulanţe a impus blocarea circulaţiei pe DN 7. Reluarea traficului s-a realizat în jurul orei 8, după 2 ore de la producerea accidentului.

[slideshow_deploy id=’20328′]