Ce trebuie să faci după ce eşti amendat în trafic

Nu există şofer care să nu fi primit vreo amendă, nu-i aşa? Deşi mulţi preferă să o achite în termen de 48 de ore pentru ca aceasta să nu se dubleze, exista o modalitatate de a o plăti în doar câteva minute.

amenda_42875800

Intră pe site-ul amenda-online.ro şi completează formularul cu toate informaţiile: numele şi prenumele şoferului amendat, codul numeric personal al acestuia, judeţul şi localitatea în care locuieşte (datele din buletin) telefonul mobil, adresa de e-mail. Ulterior adaugă seria şi numărul procesului verbal, dar și data procesului.

Apoi, trebuie să adaugi valoarea amenzii de circulaţie, întreagă sau redusă la jumătate, în funcţie de încadrarea în termenul legal de 48 de ore prevăzut de agentul constatator.

La final, bifează opțiunea card de debit sau de credit sau ordin de plată. După confirmarea plăţii vei primi pe adresa de e-mail dovada achitării amenzii.

Ulterior, amenda trebuie printată şi trimisă în termen de 15 zile agentului constatator sau secţiei de poliţie din care face parte acesta.

[slideshow_deploy id=’20328′]

Sursa:https://www.romaniatv.net/(Următoarea știre) »