CINE SAU CE A ÎNCETINIT LUCRĂRILE PE DRUMUL DE LA COSTEȘTI?

Au trecut 6 săptămâni de la începerea reabilitării și modernizării drumului de la Costești, timp în care a fost realizat mai mult de un sfert din tronson. Totuși, lucrările au fost puțin întârziate din mai multe motive.

asfalt-la-costesti

Unul dintre impedimente este vremea nefavorabilă, care împiedică efectuarea lucrărilor conform caietului de sarcini.

Suntem în progres fizic de aproximativ 37%. Suntem puțin Întârziați datorită vremii nefavorabile, dar cred că deocamdată se poate recupera.”a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David.

O altă piedică în realizarea lucrărilor era chiar dirigintele de șantier, care în loc să urmărească îndeaproape realizarea proiectului și calitatea acestuia, era mai interesat de transportul turiștilor către Cetățile Dacice. Asta deși drumul este închis.

Singura problemă notabilă este problema dirigintelui de șantier. Din câte am înțeles are și alte preocupări înafară de cele de serviciu. Îl interesează mai mult cum să transporte turiști către Cetățile Dacice, chiar dacă drumul este închis și am solicitat firmei să fie înlocuit.a adăugat președintele CJ Hunedoara.

Președintele Consiliului Județean, Adrian David, a afirmat că este omenește ca oamenii să greșească. Totuși, dirigintele de șantier a fost mai preocupat de transportul turiștilor decât de reabilitarea drumului, încă de la început, fapt pentru care Adrian David a solicitat înlocuirea acestuia.

Una peste alta, lucrările vor continua, iar timpul pierdut poate fi recuperat, astfel că drumul ce măsoară aproximativ 18 kilometri va putea fi finalizat până pe 31 decembrie 2015.

[slideshow_deploy id=’13836′]