Speriați de numeroasele cazuri de hepatită

Voluntarii de la fundaţiile de ajutorare au renunţat la a mai merge în cartierele unde sunt focare de hepatită de tip A. O situaţie de acest gen este la Vulcan.

646x404

 

 

 

 Voluntarii sunt speriaţi de numărul foarte mare de îmbolnăviri, iar pentru a nu lăsa familiile nevoiaşe fără ajutorul periodic pe care-l acordau în urma vizitelor la domiciliu, voluntarii au recurs la a chema câte un membru la sediul fundaţiei. Acesta primeşte hrana şi ajutoarele pentru întreaga familie. „Ei primeau masa la cantina noastră, însă din cauza acestor focare am oprit temporar activitatea de la cantină. Hrana preparată este distribuită în continuare familiilor pe care le avem în evidenţă şi le ajutăm. Am evitat şi noi să mai mergem în cartierele unde s-au înregistrat foarte multe cazuri de hepatită şi aşteptăm să ne putem relua activitatea normal, fără a fi în pericol atât noi cât şi cei adăpostiţi în centrul nostru, pentru că hepatita se transmite foarte uşor”, au spus reprezentanţii Fundaţiei Raza Speranţei din Vulcan.

Zeci de cazuri de îmbolnăviri au fost înregistrate în Vulcan, atât în luna august cât şi septembrie a.c., în cartierele sărace ale municipiului.

[slideshow_deploy id=’17448′]



« (Știre anterioară)