Asfaltări în ritm susținut pe străzile din Aninoasa

aninoasaÎn foarte scurt timp, pe strada principală din orașul Aninoasa – str. Libertății – se va circula pe un drum modernizat în întregime de la Iscroni și până la ultimul bloc de locuințe sociale de pe Valea Aninoasei. După ce, la începutul anului a fost finalizată asfaltarea drumului pe porțiunea cuprinsă de la primărie în sus ”Pe Vale” și, în toamnă, cu sprijinul Consiliului județean Hunedoara, a fost finalizată porțiunea de la Iscroni (intersecția cu DN66A) până la stadionul din Aninoasa, Primăria orașului Aninoasa a alocat finanțarea necesară pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare la acest drum în întregime.

”Au fost deja organizate toate procedurile preliminare impuse de lege, săptămâna trecută am dat și ordinul de începere a lucrărilor la porțiunea de drum din Aninoasa pe care o mai avem de asfaltat la strada Libertății. În cursul zilei de astăzi au venit și cei de la firma care a câștgat licitația pentru execuție cu primele utilaje și s-au apucat efectiv de treabă. În câteva săptămâni, Aninoasa va avea integral asfaltată șoseaua care leagă centrul orașului de Iscroni, o lucrare pe care aninosenii și nu numai e o așteată de mai bine de două decenii și pe care reușim să o ducem, anul acesta, la bun sfârșit”, spune Nicolae Dunca, primarul orașului Aninoasa.

În plus, săptămâna viitare vor începe lucrările de asfaltare și pe porțiunea din DN 66A cuprinsă între intersecția de la Livezei și podul de la Valea Ungurului, pe toată distanța aferentă orașului Aninoasa. Astfel, dacă adăugăm și finalizarea lucrprilor e asfaltare la str. Cătănești, putem spune că până la finalul acestui an, Aninoasa devine orașul cu aproape toate drumurile principale complet asfaltate. ”Urmează ca anul viitor să găsim soluții și pentru reabilitarea și modernizarea celorlalte străzi și drumuri din orașul Aninoasa, care necesită intervenții și reparații de acest fel”, mai spune Nicolae Dunca.

[slideshow_deploy id=’13836′]