Ministerul Transporturilor cere urgentarea lucrărilor de pe autostrada Sibiu – Orăştie

Ministerul Transporturilor se implică în problemele grave de pe autostrada Sibiu – Orăştie şi a  cerut executantului, compania italiană Salini Impregilo, urgentarea şi definitivarea aspectelor tehnice pentru remedierea deficienţelor şi pentru finalizarea lucrărilor la lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, în cadrul căruia o porţiune de 200 metri trebuie demolată şi refăcută.

Autostrada-crepata-Sibiu-Orastie-680x365

O delegaţie a MT, condusă de ministrul Iulian Matache, s-a întâlnit cu reprezentanţi ai conducerii CNADNR, cât şi cu reprezentanţi ai companiei Salini Impregilo, pentru a discuta aspectele concrete ale problemelor autostrăzii Sibiu-Orăştie,a sta după ce ministrul a făcut săptămâna trecută vizită pe şantierul autostrăzii Sibiu Orăştie.

„În funcţie de soluţia finală agreată, MT a solicitat stabilirea unui calendar cu termene precise, care să conducă la îndeplinirea întregului obiectiv al contractului de lucrări. S-a reafirmat, totodată, poziţia părţii române, aceea de a nu plăti în plus faţă de prevederile contractuale”, se arată într-un comunicat al ministerului.

[slideshow_deploy id=’19661′]