Românii mari din Hunedoara nu vor să audă de Oana Zăvoranu la PRM

oana zavoranu1Aparițiile media repetate din ultima perioadă ale Oanei Zavoranu , în care aceasta afirmă ca va fi noul președinte al P.R.M. l-au determinat pe liderul P.R.M. Hunedoara, Emanoel Andronache să ia poziție față de acest subiect mult mai mediatizat decât activitatea reală a partidului.

Andronache arată că, în ceea ce o privește pe Oana Zavoranu, aceasta a beneficiat de o șansă uriașă chiar de la liderul Vadim, șansă pe care din păcate a irosit-o în 2008. Mai mult , după aceea Oana l-a atras pe liderul Vadim în niște scandaluri care au afectat și imaginea P.R.M., patidul coborând în sondaje , în timp ce Oana Zăvoranu și televiziunile obțineau rating-ul dorit din conflictul cu Vadim.

”Dacă Oana Zăvoranu a beneficiat de bunătatea liderului Vadim cu care s-a împacat , în prezent P.R.M.-ul nu mai dorește să aibă nimic de-a face cu Oana Zăvoranu, deoarece prezența ei în P.R.M. ar aduce doar prejudicii de imagine partidului , neavând nici pe departe profilul de viitor lider P.R.M. pe care dorim să ni-l alegem ”, spune Emanoel Andronache.

Acesta arată că, de altfel, dupa trecerea în eternitate a Tribunului, P.R.M.și-a continuat activitatea, fiind condus de o echipă formată din 9 vicepresedinți, până la Congresul din 31 octombrie 2015. După această dată P.R.M.-ul va avea o nouă conducere , un nou statut și un nou program politic. Liderul PR Hunedoara este însă de părere că în niciunul din calculele politice de viitor ale PRM, nu există vreun loc pentru controversatul personaj monden care este Oana Zăvoranu.
[slideshow_deploy id=’13836′]