Asfaltare “cu mistria” în “patria” primarului Resmeriţă

Şi-au bătut joc, cred oamenii din Lupeni, care au privit neputincioşi cum au rezolvat edilii problema gropilor din carosabil de pe strada Viitorului.

viitorului2

Dovadă stau fotografiile realizate chiar de oamenii cărora nu le-a venit să creadă ce au făcut cei care au lucrat la drumuri. Nici dacă aruncau mixtura cu ochii închişi nu ieşea aşa, cred localnicii, care sunt de părere că este cea mai pură bătaie de joc. Şi totul după ce reprezentanţii Primăriei Municipiului Lupeni şi chiar deputatul PSD Cristian Resmeriţă – fiul primarului Cornel Resmeriţă – au anunţat public „marea asfaltare”. Recent, într-o conferinţă de presă, deputatul Resmeriţă – care pare să fi luat locul comunicatorilor din cadrul administraţiei publice locale – anunţa că „A început o nouă etapă de asfaltare în municipiul Lupeni. Se reabilitează zona spitalului Lupeni (…). De asemenea toate trotuarele din Lupeni vor fi reabilitate în totalitate acolo unde este nevoie, pentru că nu vreau să risipim banii. Am luat decizia, împreună cu primăria, să asfaltăm toate trotuarele de pe bulevard, vor fi ridicate și canalele, pentru a se putea circula fără nicio problemă. În această perioadă se va asfalta și intrarea și ieșirea din Lupeni.  În a-III-a etapă, vor fi asfaltate străzile din zona Viitorului, Bucura, Parângului și Bărbăteni. În momentul de față sunt resursele financiare pentru a face acest lucru, procedurile de achiziție sunt anevoioase, însă cei de acolo doresc să respecte legea pentru a nu exista discuții.”. Pe Strada Viitorului, asfaltarea pare să fi ajuns deja, dar ce a ieşit e departe de aşteptările localnicilor. “Mult promisa asfaltare a ajuns şi pe Strada Viitorului. Parcă ar fi trecut o ciurdă de vaci”, este de părere o femeie din Lupeni şi, la fel ca ea, mulţi alţi localnici din municipiul “păstorit” de familia Resmeriţă.

De precizat că, pentru asfaltarea drumului spre Spitalul Municipal şi a curţii interioare, a drumului de ieşire spre Uricani şi a trotuarelor, pe ambele sensuri, de pe bulevardul principal, Consiliul Local Lupeni a alocat suma de 500.000 de lei.

[slideshow_deploy id=’17330′]