Fără investiţii, dar cu podoabe ornamentale

100 de mii de lei pentru iluminatul ornamental. Atâta ar vrea să aloce administraţia locală din Lupeni pentru împodobirea oraşului cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Proiectul de hotărâre va fi supus votului consilierilor locali.

210

“Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, când, conform tradiţiei se obişnuieşte împodobirea localităţilor cu ghirlande şi figurine luminoase consider necesară aprobarea de către Consiliul Local al municipiului Lupeni a redistribuirii unor sume de bani de la obiective nerealizate astfel încât să putem achiziţiona noi instalaţii de iluminat ornamental. La analizarea acestei propuneri vă solicit să aveţi în vedere că împodobirea municipiului Lupeni presupune acoperirea a circa 4 km de bulevard cu 4 benzi dar este necesară şi împodobirea cartierelor municipale”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre.

Atfel spun, edilii din Lupeni vor să folosească banii pe care nu i-au utilizat în realizarea anumitor investiţii pentru a împodobi oraşul de sărbători.

 

[slideshow_deploy id=’22083′]