Ginerele lui Moloţ rămâne sub control judiciar

Ginerele lui Mircea Ioan Moloţ, Roberto Patrick Venter, rămâne sub control judiciar, Tribunalul Hunedoara i-a respins cererea.

Venter-599x475-599x360

“Respinge plângerea formulată de inculpatul Venter Roberto Patrick, împotriva ordonanţei de prelungire a măsurii controlului judiciar, măsură dispusă în dosarul nr. 173/P/2013 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba Iulia, la data de 26.10.2015. Obligă inculpatul la plata sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în decizia instanţei, pronunţată luni.

Roberto Patrick Venter a cerut instanţei ridicarea măsurii controlului judiciar dispusă în dosarul în care este cercetat de DNA. În luna iulie, magistraţii Tribunalului Hunedoara au modificat condiţiile controlului judiciar pentru toate cele cinci persoane puse sub urmărire în acest dosar, însă până acum măsura a fost menţinută, în ansamblul ei, la fel ca şi acum.

Remintim că Mircea Moloţ, Tiberiu Balint, Vasile Axinte, Milică Pup şi Roberto Venter sunt cercetaţi într-un dosar care vizează infracţiuni de spălare de bani, luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, lucrare penală instrumentată de DNA. Cercetarea sub control judiciar în acest dosar a fost dispusă la începutul lunii martie de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Alba Iulia.

[slideshow_deploy id=’19869′]