Tânăra arhitectă din Deva care a pierit în “Clubul Iadului” a ajuns pentru totdeauna acasa

Tânăra de 29 de ani decedată în “Clubul Iadului” din capitală va fi înmormântată marţi. Trupul Mariei Vulcu a ajuns acasă, la Simeria, acolo unde locuiesc părinţii acesteia şi unde tânăra arhitectă îşi va domi somnul de veci.

pizap.com14464874344001

Maria Vulcu a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” din Deva şi a urmat apoi cursurile Facultăţii de Arhitectură din cadrul Universităţii Politehnice din Timişoara. După un master în domeniu, Maria şi-a decshis un cabinet de arhitecură şi apoi s-a mutat în Capitală. Sfârşitul ei a  fost abrupt şi nedrept, tânăra pierind în incendiul ucigaş din Clubul Colectiv din Bucureşti. Maria a mers, vineri seară, împreună cu câțiva prieteni la concertul trupei „Goodbye to Gravity” și nu a reușit să scape din infernul care a cuprins clubul.

În schimb, Radu Sienerth (21 de ani), fiul fostului director al EM Livezeni Ioan Sinerth, rămâne internat în stare gravă la Spitalul Floreasca. A suferit inclusive arsuri ale căilor respiratorii, iar apropiaţii săi se roagă pentru sănătatea tânărului eminent, student la ASE.

 

[slideshow_deploy id=’24093′]

 



« (Știre anterioară)