Revoluţia tinerilor. Cer în stradă o Românie Curată!

 

Sute de tineri, mai mulţi decât miercuri, au mărşăluit pentru a  doua seară pe străzile municipiului Petroşani, cerându-şi dreptul la viaţă, dreptul la viitor şi la o Românie Curată.

 protest

Oamenii cer dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate, dar şi un partid al lor, al străzii, un partid curat, fără corupţi. “Am ieşit în stradă pentru viitorul nostru, pentru o Românie mai bună. Nu am ieşit în stradă să facem violenţe. Nu suntem huligani!

Ar trebui să avem alegeri anticipate, vrem să se dizolve Parlamentul. Vrem să se creeze un partid al nostru. Noi degeaba aderăm la un partid de culoare, pentru că în acel moment EI ne vor învăţa să controlăm ţara aşa cum vor ei”, ne-a declarat Toma Ioan Andrei, un tânăr de 20 de ani. Acesta a precizat că la protestele de miercuri este posibil ca în mijlocul lor să se fi infiltrat şi reprezentanţi ai unor partide politice, care au incitat la violenţă, însă a  precizat că în niciun caz nu vor cădea în capcana întinsă.

Tinerii au mărşăluit de la Teatrul I.D. Sîrbu din Petroşani,  acolo unde din nou a fost din nou punctual de întâlnire, şi până în faşa Primăriei Municipiului Petroşani, dar au făcut un ocol prin campusul universitar, unde studenţii li s-au alăturat.

S.au strigat din nou lozinci împotriva clasei politice şi mai ales “Hoţii!”. Şi de această dată protestul a fost supravegheat de Jandarmie şi Poliţie, dar până acum nu s-au înregistrat incidente.

 

 

[slideshow_deploy id=’19869′]