A început anveloparea termică a grădiniţelor

Lucrări de anvelopare la grădiniţele din Petroşani. Mai multe grădiniţe din municipiul Petroşani sunt cuprinse într-un program de reabilitare. Prin proiectul Naţiunilor Unite privind “Îmbunătăţirea eficienţei energetice în gospodăriile şi comunităţile cu venituri reduse din România” se propune reabilitarea termică a obiectivului grădiniţa cu program prelungit numărul 2 şi a grădiniţei numărul 3 din localitate, iar la obiectivele de investiţii deja au început lucrările.

12248766_10205273483660359_330229184_n

“Grădiniţa din Dimitrov, grădiniţa din Aeroport sunt în proces de reabilitare pe programul pe care îl avem cu UNDP, cel cu Naţiunile Unite pentru anveloparea clădirilor. Noi suntem în program cu grădiniţele şi şcolile”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

UNDP va cofinanţa investiţia prin furnizarea materialelor ce compun termosistemul pentru faţadă realizat cu plăci de vată minerală bazaltică. Mai mult decât atât, la grădiniţe se montează şi centrale pe gaz astfel încât în cazul unei avarii la sistemul de termoficare, preşcolarii să nu îngheţe în clase.

[slideshow_deploy id=’13835′]



(Următoarea știre) »