Pelerinaj printre utilaje, la Prislop

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, dă asigurări că lucrările care se desfăşoară pe drumul judeţean care face legătura cu Mănăstirea Prislop nu afectează accesul pelerinilor.

DSCN5293

În plus, pentru data de 28 noiembrie, când se comemorează 26 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca, autorităţile se obligă să ia toate măsurile, astfel încât credincioşii care vin la Prislop să nu aibă de suferit din cauza traficului aglomerat.

“Se execută lucrări la drumul spre Mănăstirea Prislop, dar nu sunt de măsură să împiedice accesul pelerinilor sau turiștilor către acest lăcaș de cult. Ne vom pregăti, ca de fiecare dată, cu temeinicie, împreună cu Instituția Prefectului, Poliția și Jandarmeria, pentru a putea asigura un trafic relaxat”, a afirmat David.  David a mai precizat că, anul viitor, când vor începe în fapt principalele lucrări de modernizare ale drumului spre Mănăstirea Prislop va propune ca acestea să se desfășoare pe parcursul serii și al nopții, astfel încât să nu fie probleme pentru pelerine.

Lucrările de modernizare a drumului județean care duce la Mănăstirea Prislop vor dura doi ani de zile și vor costa peste 8,48 milioane de lei.

[slideshow_deploy id=’22083′]