Mircia Muntean vrea să revină la Primăria Deva. Mircea Geoană l-a anunţat ca şi candidat al PSRO

Deputatul Mircia Muntean, care are deja o condamnare definitivă şi încă un proces penal pe rol pentru că a condus beat, este candidatul la funcția de primar al municipiului Deva din partea Partidului Social Românesc (PSRO) a lui Mircea Geoană.

pizap.com14481163282531

Anunţul a fost făcut sâmbătă, la Deva, chiar de Mircea Geoană, liderul PSRO. „Da, Mircia Muntean va fi candidatul nostru pentru Primăria Deva. Ne face mare plăcere să îl primim, cu brațele deschise, în rândul nostru. Astfel se întărește foarte mult echipa PSRO în județul Hunedoara”, a declarat Mircea Geoană, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mircia Muntean.

De precizat că Mircia Muntean este inculpat într-un process aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţe şi Justiţie, în care este acuzat de de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe. De asemenea, în vara lui 2013, după nouă ani de la trimiterea în judecată, Mircia Muntean a fost condamnat tot de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat că, în perioada în care a fost primar al muncipiului Deva, ar fi încheiat tranzacţii nelegale de terenuri cu Iosif Man, acuzat de area a peste 200 de maşini furate.

[slideshow_deploy id=’24093′]