Cum arată gara din Petroşani acoperită de zăpadă

Imaginea deprimantă a gării din Petroşani, acoperită de albul zăpezii. Poarta de intrare pe calea ferată arată deprimant. Autorităţile au încercat ani la rândul să obţină fonduri pentru a reabilita gara, dar în zadar. Nuanţa de gri a fost acoperită de un strat de zăpadă.

gara yapada (1)

În tot acest timp, reprezentanţii Ministerului Transporturilor susţin că vor avea loc lucrări la gara din localitate.

“Sucursala Regională CF Timişoara va lua măsuri de amenajare şi igienizare a sălii de aşteptare din staţia CF Petroşani, după cum urmează: realizarea lucrărilor de instalare a unei microcentrale electrice, în clădirea în care se va amenaja sala de aştetare, pentru asigurarea încălzirii pe timp de iarnă, efectuarea de lucrări pentru amenajarea unui grup sanitar corespunzător, în unul din spaţiile disponibile ale clădirii de călători a staţiei CF Petroşani”, se arată în documentele Ministerului Transporturilor.

gara yapada

Aflată într-o avansată stare de degradare, Staţia CFR Petroşani ar avea nevoie de un program urgent de reabilitare, însă nimeni de la nivel de decizie nu pare interesat să finanţeze o astfel de lucrare. Prin 2013 Ministerul Transporturilor a anunţat că nu sunt bani.

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)