”MICUL PARLAMENT” SOCIAL-DEMOCRAT DE LA VULCAN

Activitatea politică social-democrată din municipiul Vulcan reprezintă nu doar o constantă a membrilor acstei formațiuni politice, ci și un important punct de atracție pentru liderii PSD din județul Hunedoara. Nu este pentru prima oară când liderii social-democrați hunedoreni vin la Vulcan pentru a-și desfășura ședințele de lucru.

12310427_10205556470490698_4062498539532157158_n

Așa s-a întâmplat și la finalul săptămânii când, la sediul PSD Vulcan a avut loc întâlnirea de lucru a organizațiilor femeilor social-democrate din Valea Jiului, întâlnire prezidată chiar de către președinta organizației județene a femeilor social-democrate, deputatul Natalia Intotero.

psd2La întâlnirea poltiică de la Vulcan au fost prezenți, de asemeena, președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor și proaspătul președinte executiv, deputatul Cristian Resmeriță, dar și primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, lider al organizației PSD Vulcan.  Prezența liderilor județeni ai PSD la Vulcan l-au deteminat pe tânărul președintele executiv al PSD Vulcan, viceprimarul Cristian Merișanu , să concluzioneze faptul că organizatia P.S.D.Vulcan este evident susținută de liderii județului. ”Și de această dată, la Vulcan, ne-am simțit ca înParlament. Mulțumim tuturor pentru sprijin!”, a scris Merișanu pe pagina sa de facebook.

[slideshow_deploy id=’17448′]