Un consilier din Lupeni solicită explicații privind iluminatul ornamental

lupeni3Nemulțumirile cetățenilor din municipiul Lupeni legate de iluminatul ornamental slab montat pe arterele principale ale localității de administrația locală, în ciuda faptului că pentru acest serviciu au fost alocați 100.000 de lei de la bugetul local au fost preluate de consilierul local Cristian Roșu.

Acesta a transmis astăzi Primăriei municipiului Lupeni o adresă în care solicită justificări din partea administrației locale privind modul în care au fost cheltuiți cei 100.000 de lei alocați de Consiliul local pentru achiziționarea de instalații de iluminat ornamental.

adresa Rosu”Am sesizat nemultumirile dumneavoastra vis-a-vis de iluminatul ornamental de sărbători . Si eu sunt nemultumit de ceea ce vad in oras , de aceea am sperat ca , prin hotaratea luata de Consiliul Local, o sa avem un iluminat modern , adaptat anului 2015 si cel putin la nivelul oraselor invecinate , Vulcan , Petrosani , etc. Vazand postarile dumeavoastra , fotografiile si apelurile pe care mi le-ati adresat am inaintat o cerere catre Primaria Lupeni prin care solicit lamuriri cu privire la aceasta achizitie. Si eu sunt interesat sa risipim unda de indoiala care persista in spatiul public , cum ca aceasta instalatie este cea veche,din anii precedenti. De aceea am solicitat data calendaristica cand s-a procurat instalatia de iluminat , firma de unde a fost cumparata si suma cu care a fost achizitionata. In momentul in care o sa intru in posesia raspunsului (termenul legal de raspuns este de 30 zile,sper sa nu primesc in ultima zi..) o sa vi-l aduc la cunostinta”, le transmite cetățenilor din Lupeni consilierul local Cristian Roșu.

[slideshow_deploy id=’17330′]