Finalizarea Palatului Cultural Lupeni împinsă până anul viitor

 

Municipalitatea de la Lupeni modifică data de finalizare a palatului cultural din localitate. După mai multe amânări din varii motive, o nouă derogare are loc în cadrul acestui proiect de investiţii care vizează termenul de finalizare al Palatului Cultural din Lupeni. Abia la jumătatea anului viitor, speră edilii ca acesta să fie dat în funcţiune.

palat.lupeni

“Având în vedere necesitatea prelungirii duratei de implementare a proiectului “reabilitare Palat Cultural Lupeni” finanţat din fonduri europene conform contractului de finanţare nerambursabilă vă solicit adoptarea unei hotărâri prin care Consiliul Local să fie de acord ca data de 30.06.2016 să fie dată limită de implementare a acestuia, iar în lista de invetsiţii pentru anul 2016 să figureze respectivul obiectiv cu suma de 344.967,42 lei şi TVA în sumă de 82.972,18 lei”, se arată în documentele supuse spre aprobarea consiliului local Lupeni.

În prezent se execută lucrări necesare conform normativului PSI, urmând ca ulterior să fie definitivate lucrările în vederea finalizării proiectului.

[slideshow_deploy id=’17636′]