Ex-managerul Emil Floruţ se declară îngreţoşat de situaţie

Revocat din funcţie de membrii Consiliului de Administraţie, mnagerul CEH, Emil Floruţ, susţine că îi este greaţă de această situţie.
 pizap.com14514897115631
„Poziţia mea este una de greaţă. Nu mă interesează ce face acest individ (n.r. Aurelian Ghimpău, preşedintele CA al CEH). Trebuia să-şi acopere infracţiunile pe care le-a comis şi asta era cea mai bună soluţie, dar nu este treaba mea să mă ocup de aceste aspecte”, a declarat Floruţ. Managerul revocat din funcţie al companiei energetice hunedorene este în continure în concendiu medical şi susţine că nu a primit nimic, nicio hârtie oficială privind revocarea sa prin decizia Consiliului de Administraţie al CEH.
Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Consiliul de Administrație al CEH a decis revocarea lui Emil Floruț din funcția de manager, din cauză că a prezentat „o glumă de plan de management” pe care l-a trimis şi cu întârziere. În baza deciziei CA al CEH, directorul Diviziei Miniere, Viorel Stancu, a fost împuternicit să preia atribuțiile managerului general.
[slideshow_deploy id=’22083′]