Cutremurător: Înainte de a-l abandona la -15 grade, mama criminală şi-a înfăşurat pruncul într-o pungă de plastic!

Pe măsură ce ancheta înaintează ies la iveală amănunte cutremurătoare în cazul femeii care şi-a abandonat nou – născutul în ghena de gunoi, deşi afară era un ger de crăpau pietrele. Arabela Şaran a ascuns de toată lumea că este însărcinată şi s-a asigurat că pruncul nu are nicio şansă să supravieţuiască.

 arabela

Cazul este investigat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, care, prin ordonanțele din 4 și 5 ianuarie 2016 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului de către mamă, schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de omor calificat comis asupra unui membru de familie, punerea în mișcare a acțiunii penale  și reținerea inculpatei Șaran Arabela Maria. „Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în noaptea de 31.12.2015/01.01.2016, după ascunderea stării de graviditate față de orice persoană și crearea condițiilor derulării nașterii fără prezența altor persoane, inculpata a născut în baia locuinței, la termen, un copil viu pe care l-a introdus într-o pungă de plastic, l-a înfășurat cu aceasta și l-a transportat la ghena de gunoi situată în fața blocului unde l-a abandonat la o temperatură de cca -15°C. Copilul a fost găsit în gheena de gunoi ca urmare a unei sesizări prin serviciul 112 în data de 01.01.2016 orele 1143. Inculpata și-a continuat cursul normal al vieții prezentându-se la serviciu în data de 04.01.2016 unde și-a îndeplinit atribuțiile obișnuite”, au precizat reprezentanţii Biroului de Presă al Parchetului. Conform concluziilor preliminare întocmite de Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara – Cabinet Medico-Legal Petroșani, decesul copilului a intervenit imediat, moartea acestuia a fost violentă și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute consecutive hipotermiei.

În cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

[slideshow_deploy id=’20328′]

 



(Următoarea știre) »