Şocant! A ameninţat că se aruncă de la etajul 4 împreună cu copilul!

Un scandal domestic iscat într-o familie din municipiul Orăştie a fost la un pas să se transforme într-o tragedie. O femeie, în vârstă de 28 de ani, de loc din judeţul Mureş,  a ameninţat că se aruncă de pe bloc, împreună cu unul dintre copiii ei, în vârstă de 7 ani.
obregia_80095200
La faţa locului au sosit imediat echipajele de intervenţie şi, în cele din urmă, negociatorii au reuşit să o determine să renuţe la gestul suicidal. „Pe fondul unor neînţelegeri cu familia, a ameninţat că se sinucide. Din fericire, echipele de negociatori au determinat-o să renunţe. A fost condusă la sediul poliţiei, pentru audieri”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. Femeia mai are un copil, în vârstă de 3 ani şi jumătate, iar oamenii legii au sesizat Direcţia Judeţeană de Protecţie a Copilului care trebuie să stabilească dacă micuţii sunt sau nu în pericol lângă cea care le-a dat viaţă. Femeia a fost sancţionată contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi va fi supusă şi unei expertize psihiatrice, aşa cum cere procedura. Femeia le-a spus, însă, poliţiştilor că nu a intenţionat niciun moment să se arunce de la etaj, ci a vrut doar să-i sperie pe socrii ei.
Sursele noastre spun că scandalul ar fi pornit de la o sumă de bani pe care socrul femeii ar fi refuzat să i-o returneze şi, disperată, aceasta a ameninţat că se aruncă în gol. La mijloc erau 12.800 de euro şi, după imensul scandal, socrul i-a înapoiat imediat aproape întreaga sumă.
[slideshow_deploy id=’19659′]
Foto : Arhiva/ Romania TV