ISU Hunedoara a primit sponsorizări în calculatoare

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a publicat marţi, 5 ianuarie 2016, lista sponsorizărilor acceptate la nivelul IGSU și unităților subordonate în anul 2015. Pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara valoarea sponsorizărilor este de aproximativ 4.500 de lei.

pompier-500x400

Informațiile sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului,  la secțiunea Informații publice – Situație Sponsorizări 2015. “Publicarea listei sponsorizărilor în anul 2015 se înscrie într-o serie de măsuri ce au la bază principiul transparenței, reprezentând un element important în reforma administrativă”, au precizat reprezentanţii Guvernului României.

Lista este detaliată, pe judeţe, însă doar firmele sunt menţionate nominal, în timp ce persoanele fizice care au făcut sponsorizări sunt anonime. În judeţul Hunedoara, pe parcursul anului 2015, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a beneficiat de trei donaţii. Cea mai importantă vine de la o societate comercială, TRW Automotive Safety Systems SRL Timişoara, care a donat calculatoare DELL în valoare de 4.200 de lei. O persoană fizică a donat un monitor LCD Samsung, evaluat la 150 de lei şi tot o persoană fizică a sponsorizat ISU Hunedoara cu un hard disk SEAGATE în valoare de 260,40 de lei. De precizat că, potrivit listei oficiale date publicităţii, judeţul Hunedoara se numără printre cele unde s-au înregistrat cele mai puţine sponsorizări.

[slideshow_deploy id=’24093′]