Păgubită în Spitalul de Urgenţă Petroşani

O femeie care a mers să-şi viziteze soţul grav bolnav, a rămas fără geanta cu acte şi bani, bunurile fiind furate de un individ care şi-a făcut loc pe holurile spitalului. O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru hoţul care a pândit-o, iar apoi s-a făcut nevăzut cu bunurile.

SPITAL

Teribilul incident a avut loc miercuri seara, în timpul programului în care este permis accesul în spital pentru vizitarea de către rude şi apropiaţi a pacienţilor. Femeia a intrat în salonul în care era internat soţul ei şi a avut nevoie să meargă la toaletă. Şi-a pus geanta cu actele sub cearşaf, iar când a revenit în salon poşeta dispăruse. Conducerea spitalului a aflat de incident şi se vor face verificări pentru a se stabili dacă hoţul apare pe filmările surprinse de camerele de supraveghere.

 

UPDATE:Poliţiştii din Petroşani au primit o plângere din partea femeii păgubite, miercuri seara, într-un salon al Spitalului de Urgenţă Petroşani şi au întocmit un dosar penal pentru furt calificat. Anchetatorii cred că vor reuşi să pună mâna pe hoţ în scurt timp. Subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu acest caz, au un cerc de suspecţi şi fac cercetări pentru a-l identifica şi prinde pe individul lipsit de scrupule. Pe lângă documente, femeia avea în geantă mai multe lucruri, telefonul mobil şi suma de 550 de lei. Individul şi riscă să ajungă după gratii.

 

 

 

[slideshow_deploy id=’27126′]