Judecătorul Drăgan a dat Euro Insol-ul lui Borza pe Casa de Insolvenţă GMC Craiova

Judecătorul hunedorean Ioan Drăgan a avut de ales între prea puţin cunoscuta Casă de Insolvenţă GMC şi societatea Euro Insol, care a scos Hidroelectrica din faliment. Aproape de neînţeles pentru foarte multă lume, alegerea a fost GMC!
ceh
 
Trei societăţi au fost propuse de creditori şi debitorul CEH ca şi administrator judiciar pentru Complexul Energetic Hunedoara, după declararea pe cale judecătorească a deschiderii procedurii de insolvenţă pentru Complexul Energetic Hunedoara. Unul dintre creditori s-a retras, cu tot cu propunerea formulată, aşa că au mai rămas doar doi: Casa de Insolvenţă GMC, numită de sindicate drept o „societate de apartament” şi SP Euro INSOL SPRL, firma reprezentată de Remus Borza, administrator judiciar al Hidroelectrica. Cererea de deschidere a procedurii insolvenţei SC Complexul Energetic Hunedoara SA face obiectul dosarului nr.5194/97/2015 al Tribunalului Hunedoara, Secţia a II -a Civilă, de contencios administrativ şi fiscal.  Potrivit datelor oficiale de la Tribunalul Hunedoara, creditorul „Boştină şi Asociaţii SPRL” Bucureşti, a solicitat desemnarea ca administrator judiciar provizoriu EXPERT INSOLVENŢĂ, însă acest creditor a renunţat la judecată. Creditorul, UPSROM S.A Petroşani, a solicitat desemnarea ca administrator judiciar provizoriu CASA DE INSOLVENŢĂ GMC.
Debitorul, SC Complexul Energetic Hunedoara SA, a solicitat desemnarea ca administrator judiciar provizoriu S.P EURO INSOL SPRL. Ce a ales judecătorul Ioan Drăgan se ştie deja, adică cvasinecunoscuta Casă de Insolvenţă GMC Craiova, ai cărei reprezentanţi s-au declarat chiar şi ei suprinşi de desemnarea în acest dosar extrem de greu. O firmă de tip suveică ce şi-a schimbat, de-a lungul vremii, de cel puţin trei ori denumirea şi care, în actuala formă, a luat fiinţă anul trecut în luna mai.
[slideshow_deploy id=’19869′]


« (Știre anterioară)