Administraţia Lupeniului a cheltuit 80.000 de lei pentru instalaţiile de sărbători, dar nu a reuşit să ilumineze oraşul!

Instalaţii sărăcăcioase, dar extrem de scumpe. Asta se întâmplă la Lupeni, acolo unde oamenii sunt extrem de nemulţumiţi.
pizap.com14525222769641
 
Peste 80.000 de lei au costat beculeţele de sărbători din Lupeni, de care localnicii au fost extrem de nemulţumiţi. Mulţi sunt cei care spun acum că aceşti bani erau suficienţi pentru împodobirea unui întreg sector din Bucureşti, în timp ce la Lupeni au fost doar câteva sute de metri de ghirlande luminoase. Informaţia a fost făcută publică de consilierul local Cristian Roşu, cel care a solicitat informaţiile reprezentanţilor administraţiei publice din Lupeni. Potrivit răspunsului făcut public de alesul local,  „instalaţia de iluminat stradal pentru sărbători a fost achiziţionată de la SC Diacom Prestcom SRL, cu suma de 80.404 lei, fără TVA, la data de 23.11.2015. Instalaţia a fost însoţită de certificat de garanţie, documente de conformitate pentru instalaţii montate la exterior”. Dacă a fost sau nu organizată selecţie de oferte şi dacă au fost sau nu mai mulţi ofertanţi nu se mai spune în răspunsul remis de Primăria Lupeni lui Cristian Roşu.
La finele anului trecut, populaţia din Lupeni a  fost total nemulţumită de modul sărăcăcios în care a fost împodobit, de sărbători, oraşul. Fotografii cu ghirlandele ornamemtale au umplut reţelele de socializare, iar criticile au fost nenumărate. Acum oamenii se întreabă pe ce s-au cheltuit peste 80.000 de lei!
[slideshow_deploy id=’13836′]