Cupa Parâng pentru iubitorii muntelui

Pârtii excelente şi eforturi pentru a atrage iubitorii sporturilor de iarnă. Salvamontiştii din Parâng, dar şi reprezentanţii municipalităţii de la Petroşani încearcă să atragă cât mai mulţi turişti în munte. Astfel, Astfel, luna februarie va aduce prima întrecere sportivă din staţiunea montană Parâng.

parang (1)

“Concursul este programat să se desfăşoare pe categorii de vârstă de la cei mai mici şi până la veteranii schiului. Buna desfăşurare a competiţiei va fi asigurată de salvamontişti şi de reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar Petroşani, iar turiştii care vor urca în Parâng vor petrece clipe de neuitat participând la această manifestare. Scopul acestei competiţii este de a atrage un număr cât mai mare de turişti în zona Parâng, de a încuraja practicarea acestor sporturi şi de a promova potenţialul turistic al acestei zone”, se arată în proiectul municipalităţii petroşănene.

parang (2)

Astfel, în cadrul şedinţei din această săptămână se propune alocarea sumei de 2600 de lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor pentru achiziţionarea diplomelor şi cupelor. Competiţia ar urma să aibă loc în data de 6 februarie.

parang

[slideshow_deploy id=’19661′]

Foto : Monika Baciu