Expertiza privind accidentul din Clubul Colectiv, predată criminaliştilor

 Raportul expertizei judiciare efectuate în cazul accidentului din Clubul Colectiv, efectuată de specialiştii INSEMEX Petroşani, a ajuns, marţi, la Institutul Național de Expertize Criminalistice.
colectiv_artificii
 
Documentul, care numără 500 de pagini, plus anexele, va fi folosit de Institutul Național de Expertize Criminalistice pentru redactarea raportului final referitor la incendiul din Clubul Colectiv, expertiza judiciară efectuată la Petroșani fiind o parte din acesta.  ”Sarcina principală este a dânșilor (Institutul Național de Expertize Criminalistice, n.r.). Ei vor pune datele cap la cap”, a  declarat directorul INSEMEX Petroșani, Artur Găman.
Expertiza în sine a fost finalizată săptămâna trecută, iar în cadrul anchetei de specialitate, în luna decembrie într-un laborator al institutului a fost realizată o simulare la scară a condițiilor din clubul bucureștean.
Expertiza judiciară a fost realizată în colaborare cu Institutul Național de Expertiză Criminalistică, la solicitarea procurorilor Parchetului General.
 [slideshow_deploy id=’13836′]