PARTENERIAT ÎNTRE COMUNITĂȚILE LOCALE DIN PETROȘANI ȘI VULCAN ÎN 2016

Cele două asociații reprezentative ale comunităților locale din Petroșani (Asociația Casa Pro Urbis) și Vulcan (Asociația Eu și Tu pentru Vulcan), care au intrat de la finele anului 2015 într-un fericit parteneriat, intenționează să deruleze în cursul acestui an, mai multe activități comune. Acestea au fost propuse la întâlnirea de lucru a reprezentanților celor două asociații care a avut loc, la finalul săptămnii trecute, la sediul Primăriei din Petroșani.

casa-pro-urbis1-768x433

”Zilele trecute membrii celor două asociații partenere CASA PRO URBIS și EU ȘI TU PENTRU VULCAN, ne-am întâlnit pentru a stabili ce anume putem realiza împreună în acest an, în beneficiul comunităților noastre. S-au desprins două propuneri care credem că vor avea impact asupra unui număr mare de concitadini”, ne-a declaat Eduard Wersanski, președintele Asociației Casa Pro Urbis.

Cele două activități pe care reprezentanții sociatății civile din Petroșani și Vulcan le vor organiza, anul acesta, în comun, vizează în acest an ”ZIUA FAMILIEI” , care va fi organizată, în mod tradițional, pe data de  15 mai precum și organizarea, în premieră, a ZILEI SOCIETĂȚII CIVILE”, eveniment preconizat a avea loc undeva la începutul lunii octombrie.

”Este un început de drum promițător care ne impulsionează și ne apropie unii de ceilalți, așa cum este firesc să fie”, a mai precizat Eduard Wersanski.

[slideshow_deploy id=’17454′]