Paradox. PSD susţine că plecarea a peste 100 de membri „corespunde întru totul strategiei de întărire și dezvoltare a PSD”!

 

Nu mai puţin de 120 de membri ai PSD Vulcan şi-au dat demisia dintr-un foc, dar PSD susţine că nu are motive să fie îngrijorat. Practic, au plecat oamenii lui Marin Coltescu, dar social – democraţii susțin că „cele 120 de cereri de demisie corespund întru totul strategiei de întărire și dezvoltare a PSD în perioada imediat următoare, strategie adoptată de noua conducere a partidului și care vizează promovarea membrilor de partid pe criterii de profesionalism și integritate”.

sigla-psd

Potrivit unui comunicat al PSD Vulcan, în cursul zilei de astăzi  la organizația municipală Vulcan a Partidului Social-Democrat,  au fost înregistrate cererile de demisie ale unui număr de 120 de membri, care au fost înmânate Președintelui executiv – Cristian Ion Merișanu, printr-o delegație formată din 6 demisionari, conduși de Marin Coltescu.    Cererile au fost transmise secretarului executiv spre păstrare, ele urmând să fie analizate la următoarea ședință de către biroul executiv municipal, susţin social – democraţii.

„Ca urmare a acestei decizii numărul de membri de partid ai organizației noastre  este de  623, cu tendință de creștere ca urmare a solicitărilor de intrare în partid exprimate periodic de cetățenii Vulcanului.   Precizăm faptul că  cele 120 de cereri de demisie corespund întru totul strategiei de întărire și dezvoltare a PSD în perioada imediat următoare, strategie adoptată de noua conducere a partidului și care vizează promovarea membrilor de partid pe criterii de profesionalism și integritate.  De asemenea considerăm că plecarea celor 120 de membri demisionari, indiferent de motivele acestora,  nu are puterea să afecteze parcursul ascendent pe care îl înregistrează  Partidul Social-Democrat în municipiul Vulcan.   Doar în ultimele săptămâni la secretariatul organizației a fost depus un număr de 150 de noi adeziuni ale membrilor noștri simpatizanți  care doresc să devină membri activi în cadrul organizației”, se arată în comuncatul de presă menţionat

Organizația municipală  Vulcan a Partidului Social-Democrat susţine că va convoca în cel mai scurt timp ședința Biroului Executiv Municipal pentru luarea la cunoștință a celor 120 de cereri de demisie și va pune la dispoziția tuturor membrilor de partid, a simpatizanților și a opiniei publice din Vulcan toate informațiile care vor rezulta în urma analizei care va fi făcută cu această ocazie.

[slideshow_deploy id=’19869′]