Competiţii sportive în Parâng

 

Parângul se pregăteşte pentru competiţii sportive. În staţiunile montane a început să ningă, iar stratul de zăpadă nou aşternut înseamnă turişti. Astfel, cei care iubesc muntele pregătesc câteva acţiuni destinate copiilor şi nu numai. Staţiunea montană Parâng va găzdui câteva evenimente în acest sezon.

parang-night

“Pe data de 20 februarie va fi a III-a editie a concursului Vertical Race Parang Night Challenge. Este un concurs de alergare montana si schi alpin. Aceste doua probe se completeaza una pe cealalta. Sunt cei care alearga pana pe Parangul Mic si sunt cei care prefera sa schieze. Asociatia ProParang va face doua evenimente din anii trecuti. Au festivalul Serbarile Zapezii care are doua probe, prima specifica copiilor pe partia Slima si de doi ani inglobeaza si un concurs de schi alpin si se tin in doua zile consecutive”,  a declarat Adrian Mraz, directorul Centrului Naţional de Informare Turistică Petroşani.

Este nevoie de implicare pentru ca Parângul să redevină ce a fost odinioară. Dar încet, cu răbdare şi pasiune staţiunea montană îşi poate recâştiga faima.

[slideshow_deploy id=’19661′]