Cauzele insolvenţei CEH, încă un mister

 

A trecut o lună de la declararea insolvenţei Complexului Energetic Hunedoara, iar administratorul judiciar încă nu a reuşit să stabilească care au fost cauzele care au condus societatea în incapacitate de plată. Reprezentanţii Casei de Insolvenţă GMC Craiova susţin că încă analizează documentele primite de la CEH.

ceh

“Este prematur să formulăm un răspuns cu privire la analiza situaţiei în care se află Complexul Energetic Hunedoara, a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la insolvenţa acestuia. Suntem în faza în care strângem informaţiile necesare, acestea urmând a fi analizate pentru a fi întocmit raportul prevăzut la art. 97 din Legea 85/2014. De altfel, legea prevede un termen de 40 de zile de la data deschiderii procedurii pentru întocmirea acestui raport, în cazuri de o complexitate ridicată termenul putând fi prelungit”,  susţin reprezentanţii Casei de Insolvenţă GMC Craiova.

CEH a intrat în insolvenţă cu datorii de 1,6 miliarde de lei. Administratorul judiciar a solicitat reducerea cheltuielilor, însă până acum nu a fost luată nicio măsură clară în acest sens.

[slideshow_deploy id=’27126′]

 



(Următoarea știre) »