“Este deplorabilă situaţia în care a ajuns Complexul Energetic Hunedoara”

Foştii ortaci, alături de angajaţii CEH. Îngrijoraţi de soarta Văii Jiului pensionarii mineri vor răspunde prezent chemării Sindicatului Muntele şi vor participa la mitingul organizat sâmbătă la Petroşani.

deconturile-pensionarilor-mineri-pana-februarie1358766507

“Am discutat cu oamenii şi sunt de acord să participăm la acel miting. Vorbim de salvarea Văii Jiului, de salvarea locurilor de muncă, de salvarea mineritului”, a declarat Ioan Hortopan, preşedintele Ligii Sindicatelor Pensionarilor Mineri din Valea Jiului.

Foştii ortaci au şi o explicaţie referitoare la situaţia în care se află astăzi Complexul Energetic Hunedoara. Ei îi consideră vinovaţi şi pe sindicalişti.

“Este deplorabilă situaţia în care a ajuns Complexul Energetic Hunedoara şi totul se datorează dispersării sindicatelor. În loc să fie uniţi şi să lupte pentru salvarea locurilor de muncă ei au fost dezbinaţi”, a mai subliniat sursa citată.

În data de 13 februarie, începând cu ora 11, Sindicatul Muntele face apel la toţi cetăţenii Văii Jiului să ia parte la mitingul organizat pentru salvarea locurilor de muncă.

[slideshow_deploy id=’13835′]