Disponibilizări la CEH

 

Federația Națională Mine Energie cere Ministerului Muncii alocarea de fonduri pentru plata disponibilizaților ce vor pleca de la Complexul Energetic Hunedoara.

pizap.com14552644888331

Într-o scrisoare adresată ministrului Energiei, Victor Grigorescu, cei de la FNME solicită pentru Complexul Energetic Hunedoara “modificarea Ordonanței de Urgență nr.19/10.06.2015  pentru modificarea și completarea ordonanței de urgență nr. 36/2013 prin includerea societății Complexul Energetic Hunedoara  în rândul operatorilor economici, care în uma planului de redresare a activității, întocmesc planuri de disponibilizare. Alocarea de fonduri suplimentare Ministerului Muncii, Familiei, protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice pentru susținerea veniturilor în completare pentru persoanele ce vor fi disponibilizate din cadrul societății”

Și administratorul judiciar a subliniat că în următoarea perioadă, la nivelul Complexului Energetic Hunedoara vor exista modificări de organigramă, însă nu se va ajunge la personalul direct productiv.

[slideshow_deploy id=’17217′]



(Următoarea știre) »