La Vulcan au demarat primele lucrări publice ale anului 2016

Profitând de vremea frumoasă, autoritățile locale din municipiul Vulcan au dat undă verde pentru reînceperea lucrărilor la modernizrea trotuarelor de pe cele două părți al DN 66, pe str. Nicolae Titulescu.

trotuare-vulcan

Aceasta este una dintre cele mai importante lucrări publice programate pentru a fi executate în cursul anului 2016 în municipiul Vulcan. Lucrările vizează modernizarea arterelor pietonale pe strada Nicolae Titulescu, din zona Mercur, până în celălalt capăt al orașului. Primele lucrări la acest proiect au început încă din luna decembrie, când a fost modernizată infrastructura rutieră și pietonală în zona cartierului Coroești (în zona F-urilor și în spatele complexului Mercur). Acum, muncitorii e la firma care execută această lucrare au început lucrările specifice la trotuarul de pe partea dreaptă a DN66, pe str. N. Titulescu, în direcția de mers spre Petroșani.

În prima fază a acestui proiect, este prevăzută modernizarea trotuarelor, dar și a unor străzi laterale DN-ului, pe porțiunea cuprinsă între zona Mercur și Piața agroalimentară.

[slideshow_deploy id=’13835′]